Bokningsinformation om Sydkust

När du har tagit dig till Upplands kusten och kommer fram till Kustvy och detta naturnära boende så kan du verkligen slappna av med naturen tätt intill.
Ni har direkt utsikt över vattnet med rummets fönster och glasade dörrar som ger en fin utsikt över havet.

Boendet:
Sydkust har egen dusch samt toalett och boendet är möblerat med en dubbelsäng, en våningssäng, ett pentry samt kyl/frys, ett matbord inomhus och ett utomhus.
Här finns möjlighet att övernatta upp till 4 personer, två i dubbelsängen och två i våningssängen.
När ni kommer till oss så är sängarna bäddade och handdukar framlagda.

I köket finns en kaffebryggare, kaffefilter, kaffe, te, baskryddor samt olja att steka i.

Lugn och ro:
Vi vill att du under din tid hos oss ska få koppla av och varva ner.
Därför har vi valt att inte ha tv eller Wifi i boendet så att du kan koppla av, spela ett spel, läsa en tidning, njuta av naturen och bara vara i nuet.

Mat:
Görs främst på vår mycket uppskattade gas-muurikka (stekhäll) som ger minnesvärda stunder av matlagning utomhus. Att laga mat ute på altanen med utsikt över havet är en härlig upplevelse som ni kommer att minnas.
Utöver detta finns det inomhus ett pentry för enklare matlagning samt kyl/frys.

Vandring:
Det finns många stigar i området där du får se naturen i naturreservatet och havet nära intill hela tiden. Hör gärna av dig om du vill att vi ska berätta eller visa mer.

Båttur:
Om du är intresserad av att ta dig ut på vattnet så kan vi erbjuda en båttur med guide för fiske, fågelskådning eller bara en mysig tur, hör av dig till oss på info@kustvy.se eller 072-222 23 66.

Övrigt som ingår:
Utanför rummet kan ni sitta på er egen altan med möbler för att kunna njuta av god mat och fin vy, här har ni möjlighet till sol stor del av dagen och under kvällen går solen ner på andra sidan viken och skapar en vacker utsikt.

Husdjur:
Är fantastiska och mysiga på många sätt men de får stanna hemma under er vistelse hos oss då de ej är tillåtna i våra boenden.

Utsikt över vattnet från boendet