Om Nordkust

När du har tagit dig till Upplandskusten och kommer fram till Kustvy och detta naturnära boende så suddas gränserna mellan inomhus och utomhus ut.
Tack vare det stora glaspartiet får ni en fantastisk utsikt över vattnet med fina solnedgångar och horisonten norrut.

Boendet:
Nordkust är möblerat med en dubbelsäng, en bäddbar soffa, ett matbord inomhus och ett utomhus, det finns en dubbeldusch samt egen toalett.
Här finns möjlighet att övernatta upp till 4 personer, två i dubbelsängen och två i bäddsoffan.
När ni kommer till oss så är sängarna bäddade och handdukar framlagda.

I köket finns en moccamaster, kaffefilter, kaffe, te, baskryddor samt olja att steka i.

Lugn och ro:
Vi vill att du under din tid hos oss ska få koppla av och varva ner.
Därför har vi valt att inte ha tv eller Wifi i boendet så att du kan koppla av, spela ett spel, läsa en tidning, njuta av naturen och bara vara i nuet.

Egen bastu och badbrygga:
Ni har under hela vistelsen tillgång till Nordkusts egna bastu som ligger i direkt anslutning till rummet. Från bastun kommer du direkt ut på altanen och till trappan till den egna badbryggan.

Mat:
Görs främst på vår mycket uppskattade gas-muurikka (stekhäll) som ger minnesvärda stunder av matlagning utomhus. Att laga mat ute på altanen med utsikt över havet är en härlig upplevelse som ni kommer att minnas.
Utöver detta finns det inomhus ett pentry för enklare matlagning samt kyl.

Vandring:
Det finns många stigar i området där du får se naturen i naturreservatet och havet nära intill hela tiden. Hör gärna av dig om du vill att vi ska berätta eller visa mer.

Båttur:
Om du är intresserad av att ta dig ut på vattnet så kan vi erbjuda en båttur med guide för fiske, fågelskådning eller bara en mysig tur, hör av dig till oss på info@kustvy.se eller 072-222 23 66.

Utanför rummet:
Kan ni sitta på er egna altan som är möblerad för att njuta av god mat och fin vy, här har ni möjlighet till sol redan från morgonen tills den under kvällen går ner på andra sidan viken och solnedgångarna här är otroligt vackra.


Övrigt som ingår:
Utanför rummet kan ni sitta på er egna altan som är möblerad för att njuta av god mat och fin vy, här har ni möjlighet till sol redan från morgonen tills den under kvällen går ner på andra sidan viken och solnedgångarna här är otroligt vackra.

Husdjur:
Är fantastiska och mysiga på många sätt men de får stanna hemma under er vistelse hos oss då de ej är tillåtna i våra boenden.