Bokningsinformation om Nordkust

När du har tagit dig till Upplandskusten och kommer fram till Kustvy och detta naturnära boende så suddas gränserna mellan inomhus och utomhus ut.
Tack vare det stora glaspartiet får ni en fantastisk utsikt över vattnet med fina solnedgångar och horisonten norrut.

Lugn och ro:
Vi vill att du under din tid hos oss ska få koppla av och varva ner.
Därför har vi valt att inte ha tv eller Wifi i boendet så att du kan koppla av, spela ett spel, läsa en tidning, njuta av naturen och bara vara i nuet.

Egen bastu och badbrygga:
Ni har under hela vistelsen tillgång till Nordkusts egna bastu som ligger i direkt anslutning till rummet. Från bastun kommer du direkt ut på altanen och till trappan till den egna badbryggan.

Frukost:
Kommer från Café Kolhuset och består av bland annat nybakat bröd, hemgjord granola och annat gott från lokala leverantörer.

Mat:
Görs främst på vår mycket uppskattade gas-muurikka (stekhäll) som ger minnesvärda stunder av matlagning utomhus. Att laga mat ute på altanen med utsikt över havet är en härlig upplevelse som ni kommer att minnas.
Utöver detta finns det inomhus ett pentry för enklare matlagning samt kyl.
Eller Boka en fika, lunch eller middag till boendet.
Kontakta oss för mer information för det datum du är intresserad av.

Aktiviteter:
Det finns många stigar i området där du får se naturen i naturreservatet och havet nära intill hela tiden: Hör gärna av dig om du vill att vi ska berätta/visa mer.

Om du är intresserad av att ta dig ut på vattnet så kan vi erbjuda en båttur med guide för fiske, fågelskådning eller bara en mysig tur, hör av dig till oss så ska vi se om det datum du är intresserad av går att lösa.

Utanför rummet:
Kan ni sitta på er egna altan som är möblerad för att njuta av god mat och fin vy, här har ni möjlighet till sol redan från morgonen tills den under kvällen går ner på andra sidan viken och solnedgångarna här är otroligt vackra.


Övrigt som ingår:
Utanför rummet kan ni sitta på er egna altan som är möblerad för att njuta av god mat och fin vy, här har ni möjlighet till sol redan från morgonen tills den under kvällen går ner på andra sidan viken och solnedgångarna här är otroligt vackra.

I köket finns en moccamaster, kaffefilter, kaffe, te, baskryddor samt olja att steka i.

Nordkust har en dubbeldusch samt toalett, boendet är möblerat med en dubbelsäng, en bäddbar soffa, ett matbord inomhus och ett utomhus.
Här finns möjlighet att övernatta upp till 4 personer, två i dubbelsängen och två i bäddsoffan.
När ni kommer till oss så är sängarna bäddade och handdukar framlagda.

Husdjur:
Är fantastiska och mysiga på många sätt men de får stanna hemma under er vistelse hos oss då de ej är tillåtna i våra boenden.